Over KVB - Bureau KVB

Het verhaal van Bureau KVB

De cultuur is het succes. Een lastig of uitdagend vraagstuk, daar draait Bureau KVB de hand niet voor om. Ik geloof namelijk dat iedereen met het juiste duwtje in de rug meer uit zijn of haar kunnen kan halen, zo ook organisaties. Met mijn jarenlange ervaring en een enorme dosis passie kan ik jou of jouw organisatie een stap verder helpen.

Bureau KVB is ervaren, meedenkend en heeft lef. Geen vraag is te gek en een ‘nee’ zal je niet snel te horen krijgen. Met Bureau KVB haal je een ‘ondernemer in jouw onderneming’. Dat zijn de ingrediënten voor het succes van Bureau KVB. En daar ben ik trots op.

De ervaring van Bureau KVB

De ervaring start met het verhaal van Nick van Bruggen – mijn verhaal. Jaren geleden, toen ik zelf nog in loondienst was, kreeg ik bij mijn werkgevers de kansen die nodig waren te groeien naar de ondernemer die ik nu ben. Ondernemen, kansen zien en vooral niet afwachten maar doen, is wat mij heeft gedreven al mijn kennis en kunde in te zetten om ook anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Hoe ziet die ervaring er dan uit? Alles kwam samen in NXPD. Onder mijn leiding is NXPD gegroeid van eenmanszaak naar bekende speler op de werving- en selectiemarkt. Door in 2022 het bedrijf te verkopen, kreeg ik de tijd om met Bureau KVB opnieuw het diepe in te duiken en vooral terug te kunnen naar de basis: jou helpen het beste uit jouw organisatie te halen.

Waarom doe ik wat ik doe?

Bureau KVB streeft ernaar om elke dag weer verder te ontwikkelen en iedere dag weer een beetje beter te doen. Meegaan met de markt en de tijd: vastbijten in nieuwe technieken en producten. Mouwen opstropen en doen, eerlijk kijken naar de mogelijkheden en de juiste route pakken. Met Bureau KVB ga ik voor het allerbeste, voor jou en voor je organisatie.

Bureau KVB gelooft dat alles kan. Is het niet linksom, dan rechtsom. Ik wil voor jou de expert zijn, wat je vraagstuk ook is. Ik kom als interim in jouw organisatie en kijk met een frisse blik naar jouw vraagstuk. Ik neem het werk voor je uit handen en zorg dat de organisatie weer verder kan. Of heb je liever een adviestraject van ondernemer tot ondernemer? Ik kijk graag met je mee om jou een stap in de richting van jouw doel te brengen. Haal jij een ‘ondernemer in jouw onderneming’? Bureau KVB is er klaar voor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief